Побили та підпалили одяг: у Дніпрі чоловіки жорстоко вбили жінку

У Дніпрі двое чоловіків нанесли численні удари руками і ногами по тілу жінки, після чого підпалили на ній одяг. Отримані травми виявилися несумісними з життям - жінка померла на місці. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровщини.

Вбивство трапилося 5 квітня. Вдень до поліції надійшло повідомлення про виявлення поблизу одного з будинків по вулиці Донецьке Шосе тіла жінки с тілесними ушкодженнями. Поліцейські встановили обставини смерті потерпілої. З’ясувалося, що під час конфлікту двоє чоловіків завдали 35-річній жінці численні удари, після чого підпалили на ній одяг та пішли з місця злочину. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

Співробітники поліції швидко встановили двох чоловіків віком 30 та 35 років, причетних до вбивства, та затримали їх в порядку ст. 208 КПК України. 6 квітня затриманим повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 28 ч. 1, ст. 115 ч. 2 п. 4 КК України за умисне вбивство з особливою жорстокістю.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині підліток вбив бабусю та підпалив її тіло.