Постраждала дитина: окупанти декілька разів за ніч обстріляли Дніпропетровщину

Сьогодні, в ніч на 25 липня, ворог декілька разів обстріляв Дніпропетровщину. Про це повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на пост голови ДОР Миколи Лукашука.

За словами голови ДОР,  ворог вночі з РСЗВ обстріляв Мирівську громаду в Нікопольському районі. Зафіксовано близько 20 пострілів. Стався приліт у приватний сектор, внаслідок чого постраждала одна дитина 2011 року народження. Її життю наразі нічого не загрожує. Дівчинка отримала легке ураження ноги, батьки від шпиталізації відмовилися.

Окрім цього, в селі пошкоджено шість приватних житлових будинків, чотири господарчі споруди і газопровід низького тиску.  Також під ворожий вогонь потрапила Марганецька ТГ у Нікопольському районі. Ніхто не постраждав. 

У Дніпровському районі в селі Любимівка зафіксовано два ворожі прильоти ракет (за попередньою інформацією від військових, ракети «повітря-земля» Х-59 були випущені з літака). Влучили по території аграрного підприємства. Внаслідок цього там зайнялися ангари з сіном, загальна площа займання – близько 2,5 тис квадратів, пожежу локалізовано. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Окрім сінника також пошкоджено свиноферму та в зерносховище.

У Криворізькому районі окупанти зі ствольної артилерії вдарили по прикордонним територіям Зеленодольської громади. Без жертв і без руйнувань.

В інших районах Дніпропетровщини ніч минула без обстрілів. Наразі всюди ситуація стабільна, на рубежах області все під контролем ЗСУ.