"Прокляті" речі є в кожній родині. Перевірте свій будинок, доки не пізно

Перевірте свій будинок, доки не пізно. Помилки в інтер'єрі, які приваблюють нещастя. Ця інформація буде корисною для кожного з нас. Йдеться про речі, які є у багатьох будинках та квартирах. Щоправда, ми з ними настільки "зродилися", що рука не піднімається їх викинути, повідомляє Дніпровська панорама.

Кожна річ має особливу енергетику, тому впливає на навколишнє середовище та людину.

Сучасна людина багато часу та уваги приділяє інтер'єру, намагаючись зробити будинок красивим та затишним, але забуває про енергетику. Перевірте свій інтер'єр, доки не пізно.
Адже помилки в ньому можуть залучати нещастя до життя всієї родини.

Ні «мертвим» речам

Усі знають, що старі, порвані та розбиті речі приносять негатив. Але майже у кожному будинку є ще й «мертві» речі. Вони можуть бути новими, дорогими, модними та красивими, але випромінювати негативну енергію. Це ті речі, якими не користуються, або вони не приносять радість.

Класичний приклад – подарунки, які незручно викидати. Подарована ваза стоїть на столі і нікого не тішить. Вона швидко втрачає свій заряд енергії і починає «підживлюватися» від людей, тягнути їхню енергію в себе.

У цю ж категорію можна віднести меблі, що не використовуються. Наприклад, комод, що «збирає» пил у кутку. Він не потрібний, але викинути шкода.

Такі речі слід віддати, продати чи викинути.

«Прокляті» речі

Йдеться зараз не про речі, за допомогою яких відьми наводять шкоду людям. Але принцип їхньої дії схожий. Це речі, які вам віддали або подарували не від щирого серця. Наприклад, дарувальник ненавидить вас. Або просто людина шкодує грошей, а подарунок купувати треба. А може, ваша подруга просто мала поганий настрій на момент покупки.

Річ вбирає негативну енергію дарувальника, а потім притягує нещастя до вашої оселі. Такі речі легко розпізнати. Вони не приносять щиру радість. Розумом людина розуміє, що має бути радий такому подарунку, але в серці ця радість не озивається.

"Криві дзеркала

Тема дзеркал – складна тема. Її потрібно вивчати окремо. Але якщо загалом, то не можна вішати дзеркало навпроти вхідних дверей, два дзеркала один навпроти одного, так, щоб відбивався сплячий. Також слід вибирати місце, де у відображенні буде щось гарне.

Наприклад, парк у вікні чи гарно декорована стіна. Дзеркала поглинають енергію, часто негативну, тому їх не варто вішати там, де часто бувають чужі люди, відбиваються негарні речі, наприклад сміття, відірвані шпалери або нудна стіна. Що дзеркало відбиває, те воно і притягує до будинку.

Тому, крім битого посуду, нещастя в будинку можуть стати причиною багатьох інших речей. Пам'ятайте про це і просто влаштуйте, переберіть непотрібні речі в шафі, викиньте те, що вам не потрібно, що роками лежить, а ви ним не користуєтеся. Все, що вам не потрібно і складується роками – випромінює негатив у вашому будинку.

Нагадаємо, раніше ми писали

У місті на Дніпропетровщині лунають вибухи. Просять зберігати спокій