Прориву кордону у стилі Саакашвілі не чекайте: Геннадій Корбан розповів про подальші дії

Голова штабу оборони Дніпра, Геннадій Корбан, який не зміг потрапити в Україну через вилучення в нього паспорту, розповів про те, де знаходиться, як себе відчуває та що планує робити далі, пише Дніпровська панорама з посиланням на відповідний пост у Facebook.

Зокрема, Геннадій Корбан подякував усім за хвилювання. Та завірив, що він у доброму здоров'ї та бадьорому дусі, незважаючи на курйози останніх днів:

Я вийшов із транзитної зони. На даний момент я перебуваю в Польщі. Додому мене, як ви знаєте, не впустили. Паспорт відібрали, позначивши у графі громадянство моє становище як «обличчя без громадянства».
Зараз я шукаю можливості знову перетнути кордон України. У мене на руках є ще свідчення про народження, яке ніхто ні зупинити, ні скасувати не може. У цьому документі написано, де я народився – місто Дніпропетровськ, Україна. Проте голь на вигадки хитра, як свідчить народна мудрість.
Прорив кордону в стилі Саакашвілі не чекайте. У країні війна!
Ну і головне – я з перших днів війни захищав і хочу продовжувати захищати свою країну – хоч із паспортом, хоч без…- написав він.

Нагадаємо, таємний указ про припинення громадянства Геннадія Корбана так і не був опублікований. Копія указу також не була надана адвокатові. 

Раніше ми писали: Геннадій Корбан дистанційно допомагає і абсолютно включений до роботи Штабу, - Борис Філатов

Також ми повідомляли: Це тривожний дзвіночок: відома журналістка про історію з позбавленням громадянства Геннадія Корбана (відео)