Проводжали живим коридором і на колінах: у боях за Україну загинув воїн із Дніпропетровщини (Фото)

Стало відомо, що у бою із російськими загарбниками загинув колишній атовець, воїн із 17-ї танкової бригади Михайло Кайло. Про це повідомили у Криворізькій РВА, передає Дніпровська панорама

Відомо, що до війни чоловік проживав у Апостолівській громаді. Місцеві жителі зазначили, що раніше Михайло Кайло вже стояв на захисті Батьківщини – брав участь у боях під час АТО. З початком повномасштабного вторгнення рф чоловік повернувся до лав ЗСУ.

Від імені мешканців всього Криворізького району висловлюю щирі співчуття рідним, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та Героя. У глибокій зажурі ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю звитяжного воїна, який із безприкладною сміливістю та військовою честю навічно вписаний в історію незалежності України, миру та державності нашої країни. Важко знайти слова для розради, адже неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати близької людини… Герої не вмирають, вони назавжди лишаються в наших серцях! Вічна пам'ять і вічна слава захиснику України, – зазначив начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко.

Вчора, 30 листопада, померлого Героя провели живим коридором поваги на центральній площі в Апостоловому....

Редакція Дніпровської панорами висловлює щирі співчуття близьким загиблого. Вічна пам'ять і вічна слава Герою!

Читайте також: В жалобі все місто: Дніпропетровщина прощається із загиблим Героєм