Ракетний удар по Вінниці: постраждало чимало українських зірок

Вчора, 14 липня, сталася жахлива трагедія, відразу три ракети включили у будівлю з офісами у Вінниці. Багато українських медійних осіб та членів їх команди потрапили під ворожий обстріл. Серед них: Олег Скрипка, Ольга Цибульська та Roxolana. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на соціальні мережі. 

Так, український музикант-мультиінструменталіст, вокаліст, композитор, лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка розповів, що лічені хвилини врятували йому життя у Вінниці. На той момент він з командою їхав у центр на зустріч з організаторами концертів. Артисти дивом врятувалися, оскільки вибухи сталися за 10 хвилин до того, як вони мали бути на місці.

Сьогодні мав відбутися наш концерт на підтримку України в місті Вінниця. Ми мали намір відвідати військових, як це відбувається в кожному місті, в яке ми приїжджаємо з благодійними концертами. Ми мали зустріч з організаторами заходу в місці попадання ракети, нас врятувало 10 хвилин. Поки ворог бреше про ліквідацію ще однієї воєнної бази, ми бачимо на власні очі реальність їх «рятівної спецоперації» — 20 загиблих та 90 поранених, – написав Скрипка.

Олег

Українська авторка пісень, співачка та учасниця талант-шоу «Голос країни-9». Roxolana повідомила, що унаслідок ракетного удару по Вінниці взагалі загинув член її команди.
Ввечері 14 липня в артистки був запланований концерт у вінницькому Будинку офіцерів. У своєму Instagram вона розповіла, що під час ракетного обстрілу частина її команди вже була на площі. Один із її членів загинув.

Під час ракетних обстрілів росіянами Вінниці частина нашої команди перебувала в центрі міста, всі вони поранені. Женя загинув. Андрій в важкому стані продовжує боротися за життя в операційній. Ми молимося за їх життя та життя всіх, хто постраждав сьогодні Ми ніколи не пробачимо. Кошти за квитки з всіх концертів будуть повернені. Будь ласка, моліться, — написала співачка.

Також українська співачка, телеведуча та радіоведуча, Оля Цибульська повідомила, що двоє колег – звукорежисер та оператор світла – зараз з пораненнями у лікарні.
За словами жінки, вони живі, але лікарі продовжують надавати їм допомогу в операційних.

Один з них – наш "звукач" Андрій. Також був наш "світловик" – Діма. Станом на останні пів години – обидва живі, хоча поранені. Молимося за них,– поділилась менеджер Олі.

цибульская

Нагадаємо, редакція сайту Дніпровської панорами писала, що одразу три ракети влучили у будівлю з офісами у Вінниці. Кількість загиблих вже зросла до 21 особи, з них 3 дитини., постраждали ще щонайменше 91 людина. Також жертвами обстрілу в тому числі стали й мати з дитиною, які в той час саме йшли на розвивальні заняття. Дитина загинула на місці, її мати важко поранена – жінці довелося ампутувати ногу.

Читайте також: Донечка йшла з мамою на розвиваючі заняття: відео за годину до теракту у Вінниці