Серце плаче: загинув захисник України з Дніпропетровщини Павло Ліхман

На Херсонському напрямку загинув уродженець Криворізького району Дніпропетровської області Павло Ліхман. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Кривий Ріг LIFE.

Моє серце розбите вчорашньою звісткою. Звістка про смерть мого брата. Страшний удар, який моє серце та розум не може прийняти! Ти ще дуже молодий і не всі мрії твої збулися. Боляче навіть подумати про те, що  більше його не побачимо, не обіймемо тебе. Важко і довго ще не зможу  прийняти таку втрату. Вічна пам'ять, мій любий братик, ‒ сказала сестра покійного Віра.

Павло Ліхман був бійцем батальйону Нацгвардії. Від трагічної втрати шоковані багато знайомих загиблого. Для багатьох Павло був хорошим другом та людиною. Після нападу РФ на Україну, чоловік одразу пішов до лав захисників України, адже був справжнім патріотом.

Він досі там, лежить на полі бою! А вже душа пішла на небеса... Ми вічно будемо його всі пам'ятати. Хоч й серце плаче і біжить сльоза. Вічна пам'ять рабу Божому Павлу, спочивай з миром, наш Герою, ‒ відмітила у своєму дописі кума бійця Наталя.

У бійця залишились батьки, дружина та сини, а також безліч друзів та знайомих, які дуже сумують за ним.

Раніше ми повідобляли: До останнього подиху боровся за свободу України: на фронті загинув боєць із Дніпропетровщини