У Дніпрі шахрай продавав неіснуючі дрова через інтернет

Житель Дніпропетровщини розміщував в інтернеті оголошення про продаж дров всім бажаючим. Після отримання передоплати шахрай обривав зв'язок з покупцем. Таким чином йому вдалося ошукати більше 20-ти громадян. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.

Як було встановлено поліцією, чоловік розміщував в інтернеті оголошення про продаж дров. Потенційним покупцям він ставив умову про передоплату на банківську картку в сумі 1000 гривень. Отримавши гроші від клієнтів, зловмисник обривав зв’язок з покупцем і товар не відправляв. Таким чином шахрай ошукав понад 20 громадян на суму понад 20 тисяч гривень. Поліція Дніпра встановила особу шахрая та затримала його - ним виявився 31-річний неодноразово судимий за майнові злочини житель Дніпропетровської області.

Окрім цього, правоохоронці встановили причетність затриманого чоловіка до крадіжки з квартири, яка сталася 15 березня по вулиці Ульянова у Дніпрі. Зловмисник скористався тим, що господиня не зачинила двері у помешканні, та викрав рюкзак з грошима і банківськими картками.

17 березня чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) КК України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині мародер крав речі з будинків, які постраждали внаслідок обстрілу.