Щоб місто не потерпало від затоплень: у Дніпрі комунальники ремонтують дощоприймальні мережі

У Дніпрі комунальники ремонтують та очищують дощоприймальні мережі. У вівторок, 28 березня, черговий по місту Самілик Олексій Миколайович, заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради, проінспектував роботи, які провели комунальники на зливній каналізації на проспекті Мира, у районі вулиці М. Міхновського. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу Дніпровської міськради.

Ремонт дождеприемника

У Дніпрі продовжують докладати максимум зусиль аби під час аномальних дощів місто не потерпало від затоплень. Міський голова Борис Філатов поставив перед комунальними службами завдання, аби ті провели необхідні ремонти.

Ремонт Дніпро
 
Так, зокрема на проспекті Мира комунальники закінчили ремонт та очищення дощоприймальних мереж, оскільки на даній вулиці заплановано провести ремонт проїзної частини і комунальні служби хотіли комплексно виконати роботи на цій ділянці.

Машина коммунальщиков

Тут були демонтовані дощоприймальні камери, очищені оглядові колодязі. Окрім цього комунальники промили каналопромивну систему до Донецького шосе. Всього в роботах було задіяно чотири бригади.

Олексій Самілик

"Насправді нам дуже пощастило, що цього тижня за прогнозом очікуються дощі, тож перед тим як заасфальтувати ділянку від Донецького шосе до вулиці М. Міхновського, ми зможемо перевірити, як дощоприймачі впораються з опадами, і будемо остаточно впевнені, що на цій ділянці проблем із підтопленнями не буде", - зазначив заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Олексій Самілик.

Коммунальная техника

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі перевірили готовність міської амбулаторії на випадок блекауту.