Снайпер бригади з Дніпропетровщини розповів, чому ховає обличчя та показав "бойову подругу"

Боєць 25-ї Січеславської повітрянодесантної бризади з Дніпропетровської області з позивним Чорний ніколи не показує свого обличчя. І це не дивно, адже цей чоловік - снайпер, якого ворог панічно боїться, повідомляє "Дніпровська панорама".

У перші дні війни в Україні Чорний залишив бізнес та став на захист країни, опанувавши одну з найповажніших та найскладніших військових спеціальностей.

Я з дитинства мріяв стати снайпером, але доля складалася інакше. Події що розгорнулися в країні у лютому 2022 року змінили життя кожної української родини і я не виключення. Тепер в моїх руках не ремонтні ключі, а "бойова подруга" - снайперська гвинтівка, - каже військовий.

Чоловік із захопленням розповідає про свою спеціальність, про навчання в школі снайперів, про бойових побратимів та їх вклад у наближення Перемоги.

Стати снайпером складно, але підсильно. Головне розуміти наскільки це важливо. А в моєму підрозділи хлопці це розуміють, як і те, що в свій приціл вони бачать не людей, а вбивць, ґвалтівників, терористів та мародерів, - пояснює Чорний.

Він впевнений, що Перемога України - це лише питання часу. 

Ми згуртовані, вмотивовані , ми -єдині! Ми боремося за своє, за майбутнє, за найдорожче: за волю та державу! І ми виборемо!
Слава ЗСУ! - додає снайпер.

снайпер1снайпер2

Раніше ми писали, що у бою загинув боєць з Дніпропетровщини.