Там приймають краще: співачка та зірка шоу Холостяк виступає у Москві

Фіналістку шоу "Холостяк-1" та співачку Яну Соломко помітили на концерті у Москві. Спочатку вона не давала про себе знати, а потім з'явилася в росії на п'ятий місяць повномасштабного вторгнення під псевдонімом SOYANA. Про це детальніше розповість Дніпровська Панорама.

Зазначимо, що вже довгий час Яна Соломко проживає у Москві разом із донькою. Співачка вирішила будувати кар'єру на Росії та намагається стати там знаменитою.

Як стало відомо, у липні артистка з'явилася на московському концерті Summer Sound. На власній сторінці в Instagram Соломко запостила відео свого виступу в Росії.

соломко

Під час концерту Соломко сказала, що їй дуже приємно бути тут і виступати перед росіянами. Це дуже обурило фанатів співачки з України:

Зрозуміло, Лорак номер два.

О, пропажа. Де була, що робила? Перед фашистами-рашистами попою крутила? Блін, завжди вами захоплювалася від самого початку, шкода дуже, що зрадила рідній Україні.

Яна я розчарована… В країні війна, а ви в Росію з російськомовними піснями.

Розчарування, шок, біль... Ви скачете перед тими, хто ненавидить ваш народ, українців, хто спонсорує і підтримує вбивства українців! І ще кричиш: "Мне приятно быть здесь!". Прям пріятно.

Танці на кістках.

Популярною Соломко стала після участі у шоу "Холостяк-1", де головним героєм був хореограф Макс Чмерковський. Дівчина дійшла до фіналу, але її перемогла Олександра Шульгіна.

Після цього артистка була певний час у складі гурту REAL O. Згодом вона спробувала піти шляхом сольної виконавиці, проте в Україні широкої популярності так і не здобула.

Читайте також Реаліті-шоу "Холостяк": ведучий розповів, коли чекати на повернення