Танець під променями теплого сонця: у Дніпрі проходить підготовка до Літнього балу учасників "Університету третього віку" (відео)

У Дніпрі проходить підготовка до Літнього балу учасників "Університету третього віку", повідомляє Дніпровська Панорама з посиланням на ДніпроTV

Соціальний проект "Університет третього віку" - це підтримка здібностей людей літнього віку упродовж всього життя. Вони можуть розкрити свій прихований талант, та розмалювати свої сірі будні. Видно, що завдяки цьому університету учасники відчувають себе знову молодими.

Минулого року люди поважного віку брали участь у Зимовому балі, який проходив у Відні. Під чарівну мелодію саксофона та фортепіано учасники презентували 16 класичних танців у стилістиці справжнього віденського балу. Таким чином вони не лише танцюють, а й бачать світ.

Головне, що навчання є абсолютно безкоштовним. Ось так сьогодні старше покоління репетирує танець під сонячними променями. Вони кружляють у спільному вальсі, як колись. Студентка "Університет третього віку" прокоментували свою участь у Літньому балі:

Я з дитинства закохана в танець, тому захотілось взяти участь. Коли був Зимовий бал, я прийшла просто подивитись. Мені сподобалось. Я підійшла до нашого керівництва і запитала, чи можу приєднатися. І вона дозволила. Відтоді я тепер також учасниця колективу.

Стрункі спини, вишукані рухи і посмішки на обличчях - це все про цьогорічний Літній бал.

університет третього віку 2університет третього віку 3університет третього віку 4університет третього віку 5

Нагадаємо, раніше ми писали, що тепер під захистом. На Дніпропетровщині встановили фігури Божої Матері (фото).