Троє дітей залишилися без тата. У бою загинув криворізький воїн Павло Панченко

У запеклих боях за свою землю продовжують гинути українські воїни. 4 квітня на Авдіївському напрямку, поблизу с. Новобахмутівка Донецької області, загинув криворізький воїн Павло Панченко. Про це повідомляє Дніпровська панорама посилаючись на сайт ТРК Рудана.

боець

 Павло Панченко до війни  пройшов строкову службу в ЗСУ, згодом влаштувався на “АрселорМіттал Кривий Ріг”, працював майстром з металургійного устаткування газоочисток доменних печей парогазового цеху.  

З перших днів великої війни, заради майбутнього трьох своїх дітей, Павло Іванович пішов добровольцем захищати нашу країну. Воював стрільцем-помічником гранатометника у 129-ій бригаді ТРО, в/ч А4082.

Торік у липні чоловіку виповнилось 40 років.

Мій брат був чесною, порядною і доброю людиною. Гарним сином, братом і батьком. Без тата залишилися троє дітей, – розповіла сестра загиблого, Ірина.

боєць загинув

Пам’ятайте, якою страшною ціною виборюють наші захисники майбутню перемогу! Скільки життів безневинних українців забирає ворог у своїй лютій, безглуздій кровожерливості…Вічна пам’ять і безмірна вдячність нашим воїнам-героям! - написали земляки Павла Панченка.

Раніше ми писали про: Окупанти продовжують терор. Сьогодні ворог двічі обстріляв Дніпропетровщину.