У Дніпрі чоловік напав на енергетиків та кинув коктейль Молотова у їх службовий автомобіль

У Новокодацькому районі Дніпра 54-річний чоловік спровокував конфлікт з енергетиками, які виконували свою роботу. Дніпрянин почав лаятися та погрожувати робітникам, після чого кинув коктейль Молотова у їх службовий автомобіль. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на поліцію Дніпропетровщини.

Нападение на энергетиков

Напад на енергетиків стався 25 квітня у приватну секторі по вулиці Трифона Гладченка у Дніпрі. Працівники ДТЕК Дніпровські електромережі, маючи усі відповідні документи на спилювання дерев, які заважають лініям електропередач, виконували свою роботу. Одному з власників будинку на вулиці це не сподобалось. 54-річний чоловік почав лаятися та погрожувати робітникам, після чого кинув коктейль Молотова у їх службовий автомобіль. Вогонь від коктейля потрапив у корзину вишки, де перебував працівник електромереж.

Напал на энергетиков Днепр

Поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України. 26 квітня зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Коктейль Молотова

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині чоловік напав з ножем на двох людей та намагався їх вбити.