У Дніпрі цього року зробили ремонти у майже трьох десятках закладах дошкільної освіти

У майже трьох десятках закладах дошкільної освіти Дніпра цього року виконали різні види ремонтних робіт. З-поміж іншого це заміна покрівель, оновлення приміщень груп, санвузлів, харчоблоків тощо.

Планові комплексні ремонти у закладах продовжать і наступного року. Про це 29 листопада, під час інспекції виконання ремонтних робіт у ДНЗ № 94, повідомив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.

Зокрема, у цьому закладі капітально відремонтували санвузли у групах та систему опалення. Нині триває встановлення нових альтанок та сучасного ігрового обладнання на подвір’ї. Роботи планують закінчити вже за тиждень. На ремонти у цьому садку з міського бюджету виділено 2,8 млн грн.

«У цьому закладі дошкільної освіти були проблеми з опаленням. Батареї старого зразка погано обігрівали будівлю. Тому було прийнято рішення замінити труби та батареї, щоб малюкам і персоналу було тепло. Крім того, оновили санвузли та облаштовуємо нові альтанки з ігровим приладдям, якісним гумовим покриттям. Усі матеріали – ергономічні, якісні. Сподіваюся, маленьким дніпрянам, вихователям та батькам усе сподобається», – сказав Олександр Шикуленко.

 Зі свого боку в. о. завідувачки ДНЗ № 94 Наталія Полівадова розповіла, що у закладі виконаними ремонтами задоволені. «Раніше взимку у групах було +17, оскільки старі батареї погано віддавали тепло. Після заміни системи опалення все змінилося. На термометрі бачимо +25», – розповіла Наталія Полівадова.