У Дніпрі допитали досвідченого російського найманця: відео

На допит до СБУ в Дніпрі потрапив досвідчений найманець із російської федерації. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Facebook-сторінку Служби безпеки України. 

Як зазначають слідчі, цей російський найманець пройшов так звану «контртерористичну операцію рф» у Дагестані, але у боях на сході України витримав лише 2 тижні. За цей час йому не довелося стріляти жодного разу: він тільки бігав, ховаючись від артилерії.

Когда попали в Попасную, как дальше поехали, – оф*гели… Война, так скажем, другого поколения... То есть, артиллерия работает, а автомат в автомат – такого нет. Я успел за 2 недели службы заметить: в основном – бегаешь, прячешься от артилерии. Очень много испуганных, - розповів він слідчим і контррозвідникам СБУ. 

Окупант зізнається, що більшість його «колег» орієнтувалися на попередні «спецоперації» рф і їхали в Україну, щоб заробити грошей. Натомість потрапили на повномасштабну війну. Тож, тепер здавшись у полон, радіє, що вижив. 

Як повідомляє видання Дніпро Оперативний із посиланням на власні джерела, цей допит проводили саме у Дніпрі.

Читайте також: У Кривому Розі СБУ затримала чиновника одного із найпотужніших промислових гігантів регіону, який наводив російські ракети на аеропорт