У Дніпрі можна буде "вбити" путіна: відкривається виставка тільки для дорослих

Вже з цієї суботи, 23 липня, кожен зможе “вбити" путіна та перепрожити 5 стадій прийняття, згідно з відомою теорію Елізабет Кюблер-Рос. А також тим самим допомогти ЗСУ, пише Дніпровська панорама.

У “Площі культури та креативу", на яку нещодавно перетворився дніпровський Музей українського живопису, стартує благодійна художня виставка “Неприйняття". Організатори сподіваються, що її оригінальний формат спровокує нову хвилю увагу до війни в України. 

Так, кожна зала виставки перетвориться на окрему стадію прийняття. Представлять понад 170 картин від українських художників, серед яких є військові митці, що зараз служать у ЗСУ. Окрім картин зали будуть доповнені відповідним до тематики інсталяціями та скульптурами. Серед яких ви зможете побачити:

  • Незвичайну скульптуру путіна, яку можна буде знищувати у різний спосіб щодня за найбільший донат ЗСУ.
  • «Вакуумовані бажання» - в залі депресії стоятиме вішалка з реальними мріями українців, справдитися яким завадила війна
  • Відеоінсталяція зруйнованої багатоповерхівки у залі торгу.

В залах «Заперечення», «Гнів», «Торг», «Депресія», «Прийняття» представлені роботи, що створювались сучасними українськими художниками під впливом відповідних емоцій або унаочнюють їх.
Але найважливішою залою стане шоста із назвою “Дія”, яка є символом неприйняття війни. Зала наповнена різними плакатами з пропозиціями, як можна за допомогою власних дій допомогти Україні фінансово, фізично або морально.

Виставка-трансформація “Неприйняття" триватиме місяць, протягом нього, окрім експозиції, будуть відбуватися додаткові перфоманси. Потім виставка поїде на гастролі - відвідає ще п'ять українських міст та навідається  до Європи.

IMG_5517

Де і коли?

Офіційне відкриття: 23.07 о 14:00
Локація: “Площа культури та креативу", пл. Троїцька 5-а, 3-й поверх (колишній
«Музей українського живопису»)

Організатори: Креативна агенція “Be Polar”, сучасний простір “ПЛОЩА КУЛЬТУРИ ТА КРЕАТИВУ”, благодійний фонд “Культурна столиця”

Виставка працюватиме: з 23.07 до 23.08

Діють обмеження за віком: 16+

Раніше ми писали: Корбан пригрозив путіну "пульса-де-нурой": що це таке і як працює