У Дніпрі на Озерці змінились ціни на картоплю

В Дніпрі ціни на картоплю почали зростати. І тут немає жодної непередбачуваності. Сьогодні на календарі вже перше травня - останній весняний місяць, а до цього часу картоплю треба було зберігати, а це левова частина на витрати, передає Дніпровська панорама з посиланням на Мінфін.

Про те, які зараз ціни на картопля, можна побачити у таблиці Мінфіну.

Середня вартість картоплі в останніх числах квітня трохи зросла порівняно з тією середньою ціною, що була у березні. Так, зараз середня ціна на картоплю становить 10,24 грн/кг, а у березні вона була 10,10 грн/кг. При цьому вартість торгових мереж відрізняється майже вдвічі. Так, у мережі Varus кілограм картоплі можна придбати за 8,70 грн. А от у Megamarket за кілограм цього ж коренеплоду доведеться віддати 13,90 грн.

У той же час, рожева картопля навіть трохи подешевшала порівняно з березнем. Так, зараз він коштує 11,32 грн/кг, тоді як місяць тому його ціна була на 50 копійок дешевшою.

ціни на картоплю в Дніпрі

ціни на картоплю в Дніпрі

Які ціни на картоплю в Дніпрі на Озерці

У Дніпрі на Озерці ціни на стару картоплю теж трохи зросли. Проте, ні продавців, ні покупців це не дивує, кажуть, що нічого дивного. Щоправда, молода картопля користується більшим попитом, ніж. для порівняння на тиждень раніше. 

Наприклад, за стару картоплю правлять від 10 до 18 гривень, у той час, як ціни на молоду стартують від 15 гривень. 

Нагадаємо, раніше ми писали

Після такого втрачаєш бажання щось робити. Вандали в Дніпрі викопали тюльпани на подвір'ї школи (Фото)