У Дніпрі на житловому масиві Парус-2 відкрили новий сквер

У Дніпрі на ж/м Парус-2, на вул. Моніторній, з’явився новий сквер. Тут обладнали пішохідну зону, виклали нову плитку, висадили дерева та газон, встановили зручні лавочки та нові LED-ліхтарі.
Раніше на цьому місці була занедбана ділянка тротуару. Але мешканці житлового масиву звернулися до депутатів міської ради з проханням зробити тут гарний сквер, де дніпряни зможуть гуляти з дітьми, зустрічатися з друзями та проводити час за кавою.
Так, депутат Дніпровської міської ради Микола Царенко втілив бажання місцевих мешканців у життя – ініціативу підтримав міський голова Дніпра Борис Філатов. Тож, з міського бюджету було виділено кошти для реалізації проекту.
Комунальне підприємство «Молодіжне-творче об’єднання» приступило до робіт у серпні. Відтепер на 1,5 кілометрах вул. Моніторної уклали понад 3 тис. квадратних метрів тротуарної плитки, устелили 3,5 тис. квадратних метрів газону, встановили декоративні скульптури та арки. Крім цього, тут висадили 37 кленів, 27 слив та 6 сакур, а також – 35 кущів барбарису. Ввечері пішохідна зона освітлюється LED-світильниками, були навіть замінені повністю стовпи. Для зручності місцевих мешканців тут встановили комфортні лавочки, а для підтримання чистоти – урни.