У Дніпрі обрали нову назву для вулиці Маршала Малиновського. Подробиці

У Дніпрі нарешті обрали нову назву для вулиці Маршала Малиновського. Нову назву обрали місцеві жителі, які запропонували свій варіант. Про це розповів у прямому етері на каналі ДніпроTV секретар Дніпровської міської ради Олександр Санжара - повідомляє "Дніпровська панорама".

Вулиця на набережній на лівому березі Дніпра поки що носить назву на честь радянського маршала Родіона Малиновського, та розташована відразу у Амур-Нижньодніпровському й Самарському районах міста. Її спочатку планували перейменувати інакше, проте нова назва не сподобалася дніпрянам. Тепер вулиця вздовж лівого берега на Дніпра називатиметься Набережна Сонячна.

"Не завжди те, що пропонується комісією з перейменувань, подобається місцевим мешканцям тих вулиць, які перейменовують. Звичайно, люди можуть звернутися до свого депутата, виказати своє незадоволення. Це було у випадку з вулицею Маршала Малиновського. Хотіли дати певне найменування, але люди сказали, що ця назва їм не подобається. А подобається назва Набережна Сонячна. Ми пішли людям назустріч", - пояснив Олександр Санжара.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у лютому у Дніпрі перейменували ще 26 вулиць.