У Дніпрі чоловік вистрілив у продавчиню і втік з місця злочину

У Новокодацькому районі Дніпра чоловік погрожував продавчині магазину та здійснив у її бік декілька пострілів з травматичного пістолета. Після скоєного зловмисник втік з місця злочину. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровщини.

Злочин стався 6 квітня. Близько 13:20 до поліції надійшло повідомлення про стрілянину у продуктовому магазині по вулиці К. Гордієнка у Новокодацькому районі міста. Як з’ясували правоохоронці, нападник прийшов до закладу через конфлікт, який у нього виник напередодні з продавчинею. У магазині чоловік став погрожувати 55-річній жінці та здійснив в її бік два постріли. Потерпіла отримала тілесні ушкодження, а "стрілець" втік з місця злочину.

Поліцейські швидко встановили місце перебування 39-річного місцевого жителя, який причетний до нападу на продавчиню, та затримали його в порядку статті 208 КПК України.

7 квітня чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) КК України. Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі чоловіки жорстоко вбили жінку.