У Дніпрі помер відомий політик і президент "Злагоди" Віктор Веретенников

У Дніпрі на 83-му році життя помер відомий підприємець, письменник, екс-депутат Верховної Ради, президент компанії, яка виробляє молочну продукцію під торгівельними марками "Злагода" та "Любимчик", Віктор Олександрович Веретенников. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пост в Facebook дніпровського журналіста Влада Малько.

Як повідомив Влад Малько, Віктор Веретенников помер 15 березня 2023 року. У четвер, 16 березня, відбулося прощання з відомою всьому місту людиною.

Скрин Малько

Віктор Веретенников народився 22 серпня 1940 року у Дніпропетровську (нині - Дніпро). Отримав вищу освіту у Дніпропетровському гірничному інституті.

У 1976 році Веретенников став директором міськмолзаводу №2, а у 1988 році став гендиректором молочного комбінату "Придніпровський". Згодом комбінат перетворився на приватну акціонерну компанію, співласником та президентом якої став Олег Веретенников. "Комбінат Придніпровський" відомий тим, що випускає молочную продукцію під брендами "Злагода" та "Любимчик".

Олег Веретенников був депутатом обласної ради та Верховної Ради 1-го та 4-го скликання. Він був письменником, сценаристом, членом Спілки письменників України та Спілки журналістів України. Нагороджений багатьма державними нагородами.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким Віктора Веретенникова, який пішов з життя.