У популярній мережі швидкого харчування KFC зник улюблений соус дніпрян: що сталося

KFC – міжнародна мережа ресторанів громадського харчування, що спеціалізується на стравах з курки. Ця мережа користується величезною популярністю серед українців. Однак після початку повномасштабного воєнного вторгнення рф на територію України меню в закладах довелося коригувати. Про це докладніше розповість Дніпровська панорама.

Так, дніпряни почали помічати, що зі звичайного та електронного меню у KFC зник дуже важливий інгредієнт — кисло-солодкий соус.

соусі

Нам вдалося поспілкуватися зі співробітниками підприємства. З'ясувалося, що зник цей соус через проблеми з постачанням продуктів, які спричинила війна.

Наші читачі стурбовані тим, що відтепер не зможуть ласувати улюбленими стравами:

Завжди брав курячі стрипси та картоплю із кисло-солодким соусом. Інші не подобаються. Тепер не ходитиму до КФС. Чекаємо на відкриття McDonald’s, - сумно констатує Олександр. 

Я дуже засмучена, що пропав саме цей соус, оскільки завжди купувала його. Коли ми ходили перекусити з друзями, вони також обирали його, - розповіла Катерина. 

Однак не всіх людей засмутив цей факт. На жаль, сирний та часниковий соус також зникли:

Я ненавиджу кисло-солодкий соус, і вважаю що люди, які віддають перевагу кисло-солодкому, сирному або часниковому просто збоченці, - каже Антон. 

соус

Сподіваємося, що незабаром усе буде добре, і найпопулярніший серед соусів знову з'явиться в асортименті ресторану та продовжить радувати поціновувачів. 

Нагадаємо, що раніше ми на основі відгуків відвідувачів зробила добірку найгірших закладів, де готують шаурму у місті.