В Апостоловому через постійні обстріли не залишилося шкіл

В Апостоловому через постійні обстріли з боку окупантів не залишилося шкіл. Так, минулого тижня ворог знищив три школи, передає Дніпровська Панорама, посилаючись на брифінг голови Криворізької РВА Євгена Ситниченка.

Вже декілька місяців ворог б’є по територіям, що межують із Херсонщиною. Це Зеленодольська, Апостолівська та Широківська громади. Найбільше постраждала Велика Костромка, яка під постійними обстрілами.

Минулого тижня ворог масово обстріляв Апостолове, внаслідок чого знищено 3 школи. Постраждали понад півсотні приватних будинків. Пошкоджено й багатоповерхівки. У тій, що зазнала найбільших руйнувань, немає вікон, дверей, покрівлі.

школи

Наразі в Апостоловому ведуться роботи з ліквідації наслідків руйнувань. Проте будівлі освітніх закладів уже відновити неможна. У місті не залишилося більше шкіл, - повідомляє Євген Ситниченко.

В районі постійно працюють піротехніки. Прифронтова територія «засіяна» вибухонебезпечними предметами. За минулий тиждень працівники ДСНС знешкодили понад 200 боєприпасів.

Читайте також У прокуратурі показали наслідки нічних обстрілів Дніпропетровщини (Фото)