«Від цього залежить мобільність та життя наших хлопців»: заступник командувача Української добровольчої армії про важливість вантажівок на фронті

Дніпро продовжує надавати допомогу нашим захисникам. Нині у місті оголошено масштабний збір на спеціалізовані військові вантажівки. Про їх необхідність в умовах війни в ефірі ДніпроTV розповів заступник командувача Української добровольчої армії Роман Таненко, передає Дніпровська Панорама. 

За словами Таненка, вантажівки на фронті виконують низку важливих задач: це і перевезення особового складу, і перевезення боєкомплекті, і навіть участь у наступальних операціях. Втім необхідних вантажівок в армії завжди дефіцит. 

Техніка  наша в основному ще радянського виробництва, яка давно вичерпала свій ресурс. Тому від того, наскільки швидко ми поновимо свій автопарк – тим швидше зможемо перемогти, це безпосередньо пов'язані речі. Той металобрухт, який зараз знаходиться на фронті, має бути списаний, і скоріше за все його вже списали років 40 тому. Нормальної техніки не вистачає, а від цього залежить особовий склад і хід війни, – заявив заступник командувача Української добровольчої армії Роман Таненко. 

Нагадаємо, у Дніпрі збирають кошти на 500 вантажівок для ЗСУ. «Фонд оборони країни» знайшов військові склади в Європі, де є армійські вантажівки разом із ремкомплектами, які так потрібні армії. Вантажівки мають купити та доставити до України. Для цього потрібна допомога читачів.

Приєднуйтесь! Ціль – зібрати 100 мільйонів гривень, щоб забезпечити швидке виконання великого контракту.

Реквізити:
Одержувач: БО «БФ «ФОНД ОБОРОНИ КРАЇНИ»
IBAN: UA603220010000026002290000620
Банк: АТ "Універсал Банк" Україна, Київ, вул. Автозаводська, 54/19
ЄДРПОУ одержувача: 39809707