Виконували завдання: на Донеччині загинули троє поліцейських з Дніпропетровщини

Під час виконання службового завдання у Донецькій області загинули троє поліцейських з Дніпропетровщини – Олександр Коваленко, Петро Андрійченко та Сергій Кущевський. Про це повідомили на сайті обласної поліції, передає Дніпровська Панорама.  

Олександру Коваленко у вересні мало виповнитися 35 років. В нього лишилися двоє дітей, дружина та батьки. Свій шлях у поліції чоловік почав ще у 2011 році. Тоді працював у підрозділі особливого значення, після 10 років служби Олександра призначили оперуповноваженим карного розшуку. 

kovalenko

Петру Андрійченку у червні виповнилося 42 роки. Без батька й чоловіка залишилися дружина та 17-річний син. Пов'язати життя з правоохоронними органами вирішив у 2002 році, ставши курсантом Криворізького училища професійної підготовки працівників міліції. По завершенню навчання був призначений на посаду до підрозділу забезпечення Царичанського райвідділу міліції. З 2021 року працював помічником чергового чергової частини. Мав 20-річний стаж роботи. 

andriychenko

Сергій Кущевський народився у Петриківському районі Дніпропетровської області. Почав свій шлях у поліції з квітня 2018 року в Дніпровському районному управлінні поліції. Йому було лише 30 років. У Сергія залишилися дружина, донька та син.

kushchevskiy

Життя поліцейських обірвалося 27 липня внаслідок ворожого обстрілу.

Раніше ми повідомляли, що в бою з окупантами загинув житель Дніпропетровщини, який боронив країну з 2014 року.