Він був таким молодим: захищаючи країну від ворожого вторгнення, героїчно загинув воїн із Дніпра

Стало відомо, що 22 вересня у боях із російськими окупантами загинув воїн 25-ї повітряно-десантної Січеславської бригади В'ячеслав Башта. Про це повідомив Національний інформаційний портал "Тиск", передає Дніпровська панорама.

В'ячеслав довго воював проти агресора – спочатку служив з 2019 по 2022 рік у 80 одшбр, а з першого дня повномасштабної війни – без зайвих сумнівів став до лав знаменитої 25 повітряно-десантної Січеславської бригади. За час своєї служби, він цілком виправдав славу українських десантників – В'ячеслав та його "Завжди перші" бойові побратими були в авангарді як оборони, так і наступу, зокрема – під час нещодавньої контрнаступної операції українського війська на Харківщині (під час якої за його участю) стався знаменитий інцидент із тараном російської БМП-2 за допомогою танкового тралу).

22 вересня до нас прийшла біда: загинув наш добрий друг, один із старих адміністраторів нашого порталу — В'ячеслав (Грівас) Башта. Загинув він, як належить справжньому чоловікові — на шляхетній оборонній війні проти російського звіра, який вторгся на територію нашої країни, - зазначають у спільноті.

Редакція Дніпровської Панорами висловлює щирі співчуття близьким та рідним загиблого. Вічна пам’ять і слава Герою!.

Читайте також: 8-річний син більше ніколи не побачить батька: у боях за Україну загинув воїн із Дніпропетровщини