Вважався зниклим безвісти. Поблизу Авдіївки загинув воїн з Дніпропетровщини

Стало відомо, що у боях поблизу Авдіївки Донецької області загинув захисник України Максим Кожевніков з Кривого Рогу. Боєць з 8 квітня 2023 року вважався зниклим безвісти. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на сторінку у Facebook компанії "АреслорМіттал Кривий Ріг".

Як повідомляють у металургійній компанії, Максим Кожевніков працював у фасонно-чавуноливарному цеху Ливарно-механічного заводу у Кривому Розі, був вибивальником відливок. Колеги згадують захисника, як спокійну та міцну духом людину. Максим виконував фізично важку роботу, але завжди був у гарному настрої та підтримував колег поряд.

"Він був авторитетом у колективі, адже завжди до будь-якої справи підходив виважено та відповідально. Мав гарну родину і дуже вболівав за волю та незалежність нашої країни. Тому одним з перших, ще у березні 2022 року став до лав Тероборони. Це було його рішення, як справжнього патріота та захисника. Загибель Максима – це вагома втрата не лише для рідних, а й для всього цеху. Ми завжди пам’ятатимемо нашого героя", – говорить Генадій Давиденко, начальник ФЧЛЦ.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого захисника України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Вячеслава Матвєєва з Дніпра посмертно нагородили орденом "За мужність" 3 ступеня.