Як працює Пункт незламності у Палаці дітей та юнацтва на Набережній Перемоги

У четвер, 2 лютого, за дорученням мера Дніпра Бориса Філатова директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Святослав Ткаченко, як черговий по місту, відвідав з інспекцією Пункт незламності у Міському палаці дітей та юнацтва на Набережній Перемоги. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на пресслужбу Дніпровської міськради.

Даний Пункт незламності розташований на вулиці Набережна Перемоги, 5. Одночасно ньому може перебувати близько 150 осіб.

Пункт незламності

У Пункті незламності, розташованому у КПНЗ "Міський палац дітей та юнацтва" ДМР, є генератор, місце для підзарядки гаджетів, чайник, чай, питна вода, дитяча зона, кімната для матері та дитини, місце для людей з тваринами, а також тепловетилятори та інтернет. У разі необхідності є можливість отримання домедичної допомоги -  у пункті також є аптечка. Родзинкою цього Пункту незламності є затишна фотозона в українській тематиці.

Укриття

Також Святослав Ткаченко відзначив, що у Пункті незламності є первинне укриття, яке облаштоване всім необхідним - є світильники, обігрівачі, туалет. Все призначено для того, щоб люди могли сховатися у разі необхідності під час повітряної тривоги.

Кімната матері та немовля

На данний час в кожному районі Дніпра є Пункти незламності, які створені за допомогою активних працівників комунальних підприємств за завданням міського голови Бориса Філатова.

Генератор

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що міська влада Дніпра забезпечила компанію Водафон генераторами.