Як зробити ідеальну глазур на паску. Секрети приготування

Захожуючись пекти паски, господині також мріють зробити ідеальну глазурь, аби вона не обсипалася, не тріскалася і не текла. Ось кілька порад, пише Дніпровська панорама, посилаючись на ТСН.

  • Краще брати не цукор-пісок, а цукрову пудру.
  • Глазур буде добре триматися і не стікати, якщо попередньо її збити до консистенції сметани.
  • Якщо ваша глазур вийшла рідкою, потрібно додати до неї столову ложку цукрової пудри, а якщо вона надто густа — допоможе одна столова ложка води чи молока.
  • Щоб отримати товсту і міцну глазур, її потрібно наносити шарами: даєте застигнути першому, а потім наносете ще один.
  • Коли потрібно наносити глазур на паску — робити це слід лише тоді, коли випічка повністю охолодилася. Тому збивати краще безпосередньо перед нанесенням.
  • Білкова глазур готується з охолоджених свіжих яєць за допомогою сухого міксера.
  • Наносити глазур можна або за допомогою силіконового пензлика, або просто занурити паску в неї.
  • Хочете отримати яскраву глазур для паски — додайте харчові барвники.

Як зробити шоколадну глазур для паски — використовуйте шоколад і поставте в холодильник для застигання.

Всі сипучі продукти потрібно просіювати через сито, щоб не було грудочок.

Як зробити глазур в домашніх умовах на Великдень

Варіант 1:

  • 200 г цукрової пудри;
  • білок одного свіжого яйця;
  • картопляний чи кукурудзяний крохмал;
  • половина чайної ложки лимонного соку.

Рецепт 2 (шоколадна глазур на паску):

  • 1 столова ложка олії без запаху;
  • 100 г чорного шоколаду.

Шоколад потрібно розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Перемішати з олією. Нанести на паску і поставити до холодильника.

Рецепт 3:

  • 4 столові ложки сухого молока;
  • 6 столових ложок згущеного молока;
  • 2 чайні ложки лимонного соку.

Всі інгредієнти змішати, нанести на паску, поставити в холодильник на ніч.

Нагадаємо, раніше ми писали: Названо нові тарифи на газ. Скільки платитимемо у Дніпрі з 1 травня