Забрали життя мирних українців: окупанти знов обстріляли Дніпропетровщину

Ворог продовжує терор наших міст та сіл. На ранок російська армія накрила вогнем Нікопольський район. Про це повідомивляє Дніпровська Панорама

Вчора ввечері у Дніпрі сталося одразу декілька прильотів по промисловому підприємству. Росіяни вдарили по місту з Каспійського моря ракетами Х-101. Внаслідок прильотів у середмісті на підприємстві сталася пожежа. Троє загиблих і щонайменше півтора десятка поранених. Є масштабні руйнування, рятувальники всю ніч гасили займання на території підприємства. В одному з цехів пожежу ліквідовано. Також пошкоджено понад десять машин, в сусідніх із місцем прильоту будинках людям винесло вікно і двері. 

photo_2022-07-16_07-38-24

У Дніпро летіло шість ракет, чотири з яких збили. Деякі уламки впали на інше промислове підприємство в області, внаслідок чого постраждав один з працівників: його довелося шпиталізувати до реанімації. 

Важко минула ніч і в Нікополі. Місто обстріляли з РСЗВ, зафіксовано близько 15 прильотів. Пошкоджено будівлю школи, училища, більше 10 п’ятиповерхових житлових будинків. Постраждала одна людина, ще двоє перебувають під завалами. Рятувальники шукають їх. По місту виявлено боєприпаси, які не здетонували. Наслідки руйнувань – на фото.

photo_2022-07-16_07-38-24 (2)

Вдарили окупанти і по Криворізькому району. Під вогонь потрапило село Шестірня. Через обстріл там зайнявся сінник у приватному домоволодінні. Інформація щодо постраждалих та руйнування уточнюється. 

По словам голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченко, у Криворізькому районі під обстріли потрапили: Зеленодольська,  Апостолівська та Широківська громади. У Шестірні є пошкоджене житло. На щастя, без постраждалих. 

Нагадаємо, що до Дніпра не змогли долетіти чотири ракети Х-101, їх увечері 15 липня росіяни запустили з літаків стратегічної авіації Ту-95 МС із північної частини Каспійського моря.