Залишилися батьки та дружина: у боях з окупантами загинув захисник з Дніпропетровщини Руслан Рябоконь

У боях із окупантами загинув український захисник Руслан Рябоконь із Дніпропетровської області. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Солонянську територіальну громаду.

Із сумом повідомляємо, що боронячи українську землю від російських загарбників, загинув захисник та вірний син України Руслан Віталійович Рябоконь, який народився у Солоному і проживав у селі Письмечеве, - сказано в повідомленні.

В громаді додали, що герой самовіддано став на захист нашої землі та до останнього безстрашно боровся із російськими окупантами. Представники селищної ради висловили співчуття дружині, батькам, братам, усім близьким та рідним загиблого захисника. 

Прощання з Русланом Рябоконем пройшло вранці 1 вересня. Поховають його на цвинтарі у селі Безбородькове.

Раніше на Донеччині від отриманих поранень загинув військовий з Криворіжжя Микола Юрченко. Микола був мешканцем Апостолівської громади. Лікарі до останнього боролися за життя воїна, проте врятувати його не вдалося. Захиснику було 43 роки. Боєць служив за контрактом, був стрільцем - помічником гранатометника. 30 серпня на центральній площі міста Апостолове мешканці громади живим коридором провели кортеж загиблого захисника.

Раніше ми повідомляли: Окупанти засіюють землю вибухівкою: на Дніпропетровщині загинула дитина