Залишилися три дочки та дружина: у боях з окупантами загинув український захисник із Дніпропетровської області Олександр Марценюк

Український захисник із Вільногірська Дніпропетровської області Олександр Марценюк загинув у Донецькій області, в боях із російськими окупантами під Бахмутом. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на інформацію Вільногірської міської ради.

Загиблому бійцю було 48 років. Олександр Марценюк народився у Конотопі Хмельницької області. Майбутній захисник України закінчив школу із золотою медаллю. У Львові він пройшов армійську службу.

Олександр виявив себе, як майстер з дерева. До Вільногірська він переїхав після того, як знайшов кохану і одружився. Перед війною Олександр працював стропальником на місцевому гірничо-металургійному комбінаті.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну його призвали на військову службу. Олександр Марценюк став солдатом кулеметного взводу однієї із військових частин ЗСУ. Боєць загинув 21 серпня. У нього залишилися три дочки та дружина. Олександра Марценюка планують поховати на Алеї Слави міського цвинтаря. Прощання пройде біля Палацу культури "Металург". Дата та час проведення церемонії ще невідомі.

Раніше ми повідомляли: Степом стали обеліски: поліцейська з Дніпра заспівала пісню, присвячену загиблим воїнам (відео)