Запечений м’ясний рулет з лаваша нашвидкоруч. Легко замінить повноцінний обід або вечерю

Рулет виходить надзвичайно соковитим і м'яким завдяки цибулі і мясному фаршу. Лаваш із фаршем, запечений у духовці, виходить неймовірно ситним та ароматним. Його приготування не забирає багато часу та сил. До того ж він легко замінить повноцінний обід або вечерю. Тому багато працюючих жінок часто балують своїх рідних подібною стравою. Перед тим як відправити лаваш у піч, його бажано змастити збитим яйцем або м’яким вершковим маслом. Завдяки цьому він покриється гарною скоринкою, радить Дніпровська панорама, посилаючись на Кулінарні рецепти.

Інгредієнти

  • 2 шт лаваша
  • 300-400 г фаршу
  • 1 яйце
  • 150 г солодкого перцю
  • зелена цибулька
  • 1 стл сметани
  • улюблені спеції (у мене сіль, перець, паприка, трішки орегано)
  • 1 жовток + 1 стл молока для змащування рулету
  • 100 г сиру (80 г в начинку, 20 г для скоринки)

фарш в лаваше

Приготування

До фаршу додаємо 1 яйце, нарізаний перець та зелену цибульку (кількість регулюйте на свій смак), спеції та 1 стл сметани, перемішуємо до однорідності.

Далі перший лист лаваша посипаємо натертим сиром та накриваємо другим листом лаваша. Зверху викладаємо і розрівнюємо фарш.

Закручуємо в рулет, перекладаємо у форму, змащуємо рулет жовтком з молочком.

Запікаємо 180С 30-40 хв. За 10-15 хв до кінця приготування зверху посипаємо сиром і допікаємо.

Instagram автор: nata.cooking

Нагадаємо, раніше ми писали: Смачний сніданок. Як швидко приготувати оладки з шоколадом та бананами