Жінка в лікарні: за ніч на Дніпропетровщині ворог чотири рази обстріляв Нікопольський район

На Дніпропетровщині в ніч з 30 на 31 серпня російські окупанти чотири рази обстріляли Нікопольський район з Градів та важкої артилерії. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на офіційні джерела. 

Двічі за ніч російські військові ударили по Нікополю. Поранення отримала  57-річна жінка. Її відвезли до лікарні. Стан постраждалої медики оцінюють як середньої тяжкості. 

Ворожі  снаряди пошкодили у місті 12 багатоповерхівок, кілька  магазинів і аптек, коледж, дитячо-юнацьку спортивну школу та культурно-спортивний комплекс. У Мирівській громаді минулося без постраждалих. В інших районах області було спокійно.

Внаслідок обстрілів міста Нікополь із ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню Град. Поранення отримала жінка 1965 року народження, госпіталізована. Пошкоджено 12 багатоповерхових житлових будинків та 14 об'єктів: коледж, аптека, кілька магазинів, Палац урочистих подій, культурно-спортивний комплекс, дитячо-юнацька спортивна школа, три аптеки та інші. Також пошкоджено лінію електропередачі. У Мирівській громаді ворог із ствольної артилерії обстріляв село Вищетарасівка. Без втрат, - додав Олександр Вілкул. 

Раніше ми повідомляли: Окупанти кілька разів обстріляли Дніпропетровщину: як минула 188 доба війни