Люди Дніпра. Знайомтесь - Андрій Здор. Його звичайна робота це утримувати колег на 20-тиметровій висоті (відео)

Зараз наші герої це звичайні люди Дніпра. Ті, що працюють щодня й не прагнуть слави чи особливої уваги. Втім, саме на них місто й спирається у ці складні часи. На таких, як Андрій Здор, оператор та водій автовежі в комунальному підприємстві "Міськзеленбуд", передає Дніпровська панорама.

Пропонуємо вам познайомитись ближче з тими людьми, завдяки яким наше місто стає красивіше з кожним днем, а ми можемо користуватись благами цивілізації.

Андрій та його колеги складають невелику бригаду комунальної служби. В кожного чіткі обов'язки у спільній справі. Вони займаються доглядом за деревами та зеленими насадженнями.

Виконуємо роботи у місті по видаленню, омолодженню, чи обрізки дерев,- розповідає про роботу бригади Андрій.

Треба, щоб великі дерева мали естетичний вигляд й не зашкоджували ані будинкам, ані комунікаціям. Об'єм праці зазвичай дуже великий. Андрій увесь час за кермом автовежі.

MyCollages (20)

На його місці треба бути дуже уважним, адже на деяких етапах Андрій відповідає за небезпеку робітників. В його обов'язки входить не лише керування спецтехнікою, а ще й управління автопідіймальним авто , в якому знаходяться люди.

Треба відповідальність. Це робота з людьми. Іноді вони знаходяться на висоті 20 метрів, тому я завжди наче з ними там у люльці. Само собою виходить це. Мені дуже подобається ця робота»

Працівники комунальних підприємств виконують вкрай важливу та необхідну роботу. Андрій це добре розуміє, тому що бачить результати й радіє, що вулиці міста стають більш красивими. Робочий день комунальних служб починається рано, о 7-й годині, і попри втомленню після зміни, Андрій з задоволенням виходить на своє місце наступного разу.

Оператором та водієм автовежі Андрій Здор працює поки що рік. І хоча робота дуже відповідальна, чоловіку вона до вподоби.

 

Раніше ми писали про Лайфхак для військових: як обігріти приміщення без "буржуйки" (відео).