Беру 3 картоплі та борошно. Рецепт пишних булочок: навіть вороги проситимуть рецепт (фото)

Пропонуємо приготувати найсмачніші картопляні рулети, вони чимось нагадують Синнабончики. Це смачна та ароматна булочка, яка сподобається навіть тим, хто не любить борошняне та відмовляється возитися з тестом. Ласощі настільки сподобаються, що ви не зможете відмовити собі, не лінуватиметеся і обов'язково приготуєте таку смакоту, передає Дніпровська панорама.

Інгредієнти для картопляних рулетів:

вода - 65 г;
сухі дріжджі - 4 г;
цукор - 20 г;
сіль - 4 г;
молоко - 70 мл;
борошно - 200 г;
вершкове масло - 30 г.

Інгредієнти для начинки:

картопля - 2 шт.;
майонез - ст. л.;
вершкове масло - ст. л.;
цукор - ст. л.;
сіль - щіпка;
сир;
шинка.

Приготування картопляних рулетів:

У миску з теплою водою висипаємо дріжджі, перемішуємо і додаємо сіль і цукор.

Повторно перемішуємо компоненти, вливаємо молоко.

Просіюємо в дріжджову суміш борошно, замішуємо тісто. Викладаємо в тісто вершкове масло|мастило|, вимішуємо тісто. Накриваємо колобок харчовою плівкою, залишаємо на півгодини у теплі.

Далі знову вимішуємо тісто руками, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо, але вже на годину. У цей час зробимо начинку – очищаємо картоплю.

Відварюємо картопля до м'якості, змішуємо з м'яким вершковим маслом і перетворюємо на пюре. До картопляної маси викладаємо майонез, висипаємо цукор та сіль, чорний мелений перець за смаком.

 Рецепт пишних булочок

Перемішуємо інгредієнти для начинки.


Посипаємо стіл мукою|борошном| і викладаємо тісто. Формуємо кулю, яку потім розкочуємо качалкою в тонкий прямокутний пласт. Викладаємо на пласт картопляну начинку, розподіляємо рівним шаром.
На один бік картопляного шару викладаємо трохи внахлест сирні тонкі пластини. На протилежний бік і всередину пласта з тіста кладемо пластини шинки також внахлест.

Згортаємо пласт тіста в рулет начинкою всередину, край защипуємо. Нарізаємо рулет на невеликі частини завтовшки 3-4 см.

Викладаємо невеликі рулети на лист, застелений пергаментом.

 Рецепт пишних булочок

Злегка тиснемо рулети, щоб вони стали трохи плоскими. Накриваємо рулети харчовою плівкою та залишаємо на 30-40 хвилин у теплі.

Змащуємо кожен рулет збитим жовтком, можна покрити поверхню сіточкою із майонезу.

 Рецепт пишних булочок

Випікаємо рулети при 180 градусах 15-20 хвилин у духовці.

В результаті виходять булочки, які нагадують Сіннабон. Ситна булочка буде пишною та ароматною після випікання.

 Рецепт пишних булочок Рецепт пишних булочок Рецепт пишних булочок

Нагадаємо, раніше ми писали

Дайте медаль тому, хто вигадав цей рецепт. Неймовірно ніжний та тонкий пиріг з картоплею