"Наполеон" для ледачих: як приготувати торт за 15 хвилин
"Наполеон" - один з найпопулярніших тортів в Україні. Однак його приготування вимагає часу і зусиль, особливо якщо ви хочете, щоб коржі були тонкими і хрусткими. Але є спосіб приготувати Наполеон швидко і просто, не витрачаючи багато часу і сил.
Вам знадобиться лише одне листкове тісто, молоко, яйця, цукор і кукурудзяний крохмаль. За 15 хвилин ви отримаєте смачний і ніжний торт, який неодмінно сподобається вам і вашим близьким.
Інгредієнти
Листкове тісто - 250 г;
Молоко - 500 мл;
Яйця - 2 шт.;
Цукор - 100 г;
Кукурудзяний крохмаль - 30 г;
Ванільний цукор - 1 ч. л.
Приготування
- Листкове тісто відправляємо в розігріту до 180 гр духовку на 15 хвилин. У сотейник із товстим дном виливаємо молоко, додаємо ванільний цукор і відправляємо на плиту, доводимо до кипіння.
- У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор та кукурудзяний крохмаль, ретельно все перемішуємо віночком. В яєчну масу вводимо порціями за допомогою половника молоко, що закипіло, все ретельно перемішуючи віночком після кожної порції молока.
- Суміш, що вийшла, переливаємо в сотейник/каструлю з товстим дном, відправляємо на плиту, варимо крем до загусання на повільному вогні/режимі, постійно помішуючи.
- Готовий корж остуджуємо та поділяємо його на волокна/невеликі шматочки, суху частину кришимо на невеликі шматочки.