51 колонка на лівобережжі, 42 колонки та 86 бочок на правобережжі. Дніпро готується до зими

У Дніпрі для того, щоб мешканці були забезпечені водою, на лівому та правому берегах облаштовують місця з колонками та бочки з технічною водою. Біля кожної колонки виконують благоустрій. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міську раду.

Так, на правобережжі працює колонка і по вул. Набережна Перемоги, 120. 

Як розповів представник КП «Дніпроводоканал» Дніпровської міської ради Ян Майдан, воду мешканці ближніх будинків можуть качати вже, якщо потрібно. Також користуватися можна і під час екстрених відключень світла.

Фахівець запевнив, що вода там буде завжди. Нині на правобережжі міста 42 колонки вже готові для користування.

качает1

А от бочки з технічною водою стоять у приміщеннях. Одна з них у НВК № 33. «Вона у відкритому доступі. Якщо будуть тривалі відключення світла та не буде водопостачання – біля нашого пункту незламності (у НВК № 33, — ред.) стоятиме бочка», — запевняє заступниця директора з навчально-виховної роботи НВК № 33 Ольга Ігнашева. 

Бочка розрахована на 2 тонни технічної води. Наголошую, що це – виключно вода для технічного користування. На правобережній частині міста вже підготовлені для користування 86 бочок, – резюмував представник КП «Дніпроводоканал» ДМР Олександр Ковалевський.

Отже, у Дніпрі на випадок перебоїв з централізованим водопостачанням для мешканців міста облаштували 93 колонки та 86 бочок.

Нагадаємо, раніше ми писали

Його знали і поважали. У Дніпрі раптово пішов з життя відомий адвокат