Актори “Вар’яти-шоу” написали сценарій до фільму “Секс і нічого особистого”

Фільм "Секс і нічого особистого" вийде в український кінопрокат в 2019 році на День святого Валентина, - анонсують творці його сценарію - самопишучі актори з Вар’ятів. Для телеведучого та шоу-мена Сергія Притули це ще й акторський дебют у повному метрі, де він зіграє роль другого плану. 

Гумористи Сергій Притула, Володимир Жогло, Валентин Сергійчук, Володимир Ковцун та Віталій Тильний працювали над адаптацією популярного канадського формату "My Awkward Sexual Adventure", де головний герой спочатку розлучається зі своєю дівчиною через те, що, за її словами, він – повний нездара в ліжку, а потім знайомиться зі стриптизеркою, яка має його навчити усім сексуальним тонкощам.

"Сюжет повинен бути оригінальним, хоча в наш час знайти власне ту «родзинку» дуже важко… Простіше подати той самий смак під іншим соусом, і все заграє новими барвами, – говорить автор сценарію та актор “Вар’яти-шоу” Володимир Ковцун. – Все зроблено за класикою жанру: головний герой з невеличким «недоліком», але якого полюбить глядач і буде співчувати; головна героїня вже з більшим «недоліком», яка також буде цікава і закохає в себе глядача. Багато цікавих другорядних ролей, несподіваний кінець, секс, ну і звичайно, гумор – куди ж без нього?"

Очільник "Вар’ятів" Сергій Притула зіграє у фільмі друга головного героя. За словами Притули, його персонаж – це роль другого плану, присутність якого в сюжеті хоч і не основна, але важлива. Нещодавно в Сергія відбувся перший знімальний день.

"Ще один особливий день у житті. Перший крок у нову еру. Перший день зйомок у повнометражному фільмі. Перший дубль у кіно", – написав він на своїй сторінці у Facebook.