Апельсиновий вибух: кекс, який зігріє будь-який день

Шукаєте десерт, який подарує вам заряд бадьорості та сонячного настрою? Спробуйте наш ароматний апельсиновий кекс зі шматочками фруктів! Цей десерт не лише неймовірно смачний, але й дуже простий у приготуванні. Вам знадобиться лише кілька інгредієнтів та трохи часу, щоб створити справжній шедевр, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Апельсин - 1 шт.
Яйця - 3 шт.
Молоко - 200 мл.
Цукор - 180 г.
Вершкове масло - 100 г.
Борошно - 350 г.
Розпушувач - 10 г.

Приготування

  1. Апельсин нарізати на частинки і видалити кісточки. Подрібнити в блендері разом із яйцем, олією, молоком і цукром так, щоб залишилися невеликі шматочки апельсина. 
  2. Додати розпушувач і поступово ввести борошно. Добре перемішати і перелити у форму, застелену пергаментним папером (не лякайтеся грудочок - це шматочки апельсина).
  3. Забираємо в розігріту до 180 г духовку на 50 хвилин. Перевіряємо готовність зубочисткою і даємо кексу трохи охолонути.

Також раніше ми писали Без міксера та зайвої роботи. Торт "Три склянки": кохання з першого шматочка