Ароматна грудинка до великоднього столу: простий рецепт без зайвого клопоту

Соковита, духмяна свиняча грудинка, нашпигована часником та запашними спеціями, стане справжньою окрасою вашого великоднього столу. Цей рецепт не потребує особливих кулінарних навичок та займе мінімум вашого часу, а результат неодмінно порадує всіх, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

грудинка свиняча без кістки - 1 кг.
часник - 1 голівка.
сіль - 1 ч. л.
перець - 1 ч. л. 
сухий часник - 1 ч. л.
мелений коріандр - 1 ч. л. 

Приготування

  1. Грудинку натерти сіллю, перцем, сухим часником, меленим коріандром. Часник почистити, нарізати шматочками та нашпигувати м’ясо.
  2. Загорнути грудинку у фольгу або рукав для запікання. Випікати в духовці при 170°C протягом 2 годин.

Також раніше ми писали Паски по-новому: спробуйте вишукане тісто Бріош на Великдень