Астролог розповів, коли в Україні буде блекаут

Восени в Україні очікується блекаут. Астролог Влад Росс бачить його причину в тому, що диктатор Володимир Путін випустить ще більше ракет і дронів. Про це Росс розповів в інтерв'ю УНІАН, повідомляє Дніпровська панорама.

Як застерігає Влад Росс, побоюватися варто кінця вересня.

Диктатор скупив стільки дронів, що так. Блекаут буде таким самим, як і минулого року. Побоюватися варто 20-х чисел вересня, оскільки Сонце переходить у Терези в цей період. Рекомендую заздалегідь придбати генератори, щоб потім не купувати їх за подвійною ціною, - сказав Росс.

Він додав, що в Україну летітимуть у 5-10 разів більше дронів, ніж минулого разу.

Чим більше дронів - тим більше пошкоджень. Але незважаючи на те, що не буде світла, ми все одно вистоємо, – каже експерт.

За словами астролога, це продовжуватиметься доти, доки не помре Путін. Проте, продовжив Росс, зірки схиляють до того, що вже цього року не стане.

Як тільки його не стане – війна закінчиться. Після цього буде "заморожування". А розгрібати все це ми вже навесні наступного року. Якщо й не буде мирної угоди, то нам дадуть стільки зброї, що зможемо самі закінчити війну, - підсумував Росс.

Нагадаємо, раніше ми писали: Дніпро потрапив до списку міст, яким мольфар прогнозує складний вересень