Дніпро потрапив у перелік міст, яким мольфар прогнозує складний вересень

Мольфар Макс Гордєєв прогнозує дуже складний вересень для українців. За його даними, низка великих міст знаходяться під найбільшою загрозою. Мова йде про Дніпро, Чернігів, Харків, Київ, Одесу, Херсон. Найскаднішу ситуацію прогнозують Запоріжжю. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на УНІАН.

За словами Гордєєва, окупанти виснажуватимуть нашу ППО та максимально нагнітатимуть ситуацію, щоб примусити українську сторону зупинити війну. 

Також щодо обстрілів можу сказати, що "випадають" майже всі регіони, однак південь більш активний - знов-таки Запоріжжя, Херсон, Донецьк, Луганськ. І, звичайно, центр. Вони намагатимуться проривати Київ. У вересні буде дуже важко, - сказав мольфар.

Він попередив, що дуже уважними потрібно бути 1, 5-7, 12, 14, 17, 20-24, 27, 29-30 вересня.

1 вересня буде найскладнішим днем як на фронті, так і загалом у ситуації в Україні. Місяць доволі небезпечний, але менш, ніж серпень. Я бачу, що росія зараз намагатиметься затримувати війну, тому небезпеки будуть схожі на американскі гірки - будуть пікові дні та дні, коли не буде жодної тривоги, - додав Гордєєв.

Нагадаємо, раніше ми писали, що відомий астролог дав свій прогноз на закінчення війни.