Атаки мирних міст, вихід ЗСУ на берег Азовського моря та кінець війни. Прогноз відомого астролога

У середині вересня росія буде активно атакувати з повітря мирні українські міста, серед яких Дніпро, Нікополь, Кривий Ріг, Херсон, Миколаїв, Суми, Чернігів, Харків. Такий прогноз дає відомий український астролог Влад Росс. Він пов'язує кризовий аспект з розташуванням планет. Поблизу 17 вересня буде напруга між Венерою і Юпітером, а між 26 і 30 вересня - напруга Венери і Урана. Саме це, за даними астролога,  принесе нам складні ситуації, масовані обстріли. Про це пише Дніпровська панорама з посиланням на УНІАН.

Також астролог стверджує, що у вересні путін перестане тероризувати Одесу, але візьметься за захід України - Львів, Івано-Франківськ, Хмельницький. Меншою мірою постраждає Київ.

Восени на Україну летітимуть в 5-10 разів більше дронів, - каже Влад Росс.

Втім Влад Росс прогнозує, що крапка у війні буде поставлена 2024 року. Планета миру і спокою, Венера, кульмінуватиме в річному солярі України. Є ймовірність, що в липні наступного року нашу країну приймуть в НАТО і в цей момент закінчиться війна.

У вересні не буде якихось глобальних проривів, а ось в жовтні - вже так, ми дійдемо до Азовського моря, звільнимо Запорізьку і Херсонську області. Через це путін оголосить загальну мобілізацію і навіть можливо введе воєнний стан в росії, щоб не йти на вибори, - прогнозує Влад Росс.

Нагадаємо, раніше ми писали, що мешканка Дніпра понад півтора року нічого не знає про чоловіка, який потрапив у полон на початку війни.