"АТБ - єднає країну!": популярна торгова мережа розпочала ювілейний марафон для збору коштів на ЗСУ

Популярна в Україні мережа супермаркетів "АТБ" до свого 30-річчя розпочала ювілений марафон, метою якого є збір 100 мільйонів гривень на потреби ЗСУ. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пост у Facebook генерального директора "АТБ" Бориса Маркова.

В пеших числах листопада "АТБ" буде святкувати 30-річчя з дня заснування. Саме до цієї дати присвячений ювілейний марафон для збору коштів на потреби нашим військовим.

"Під час нашого святкування, ми ставимо перед собою амбітну мету!
Зібрати 100 мільйонів грн. на потреби ЗСУ.
Гроші, які в подальшому будуть витрачені на закупку конкретних та вкрай важливих речей: дронів, пікапів, спец. техніці, швидких, засобів зв’язку тощо.
Задля цього ми хочемо об’єднати якомога більше наших друзів та партнерів.
До речі!
АТБ зі свого боку вже виділив таку ж суму до загальної скарбнички збору.
А ще свої чималі донати вже роблять наші партнери та постачальники, інші компанії, з якими у нас склалися дружні та довготривалі стосунки", - написав у соцмережі Борис Марков.

АТБ акція

Аби кожен з українців міг долучитись до спільної мети, "АТБ" створили лімітовану колекцію крутого мерчу та сувенірної продукції. Частка з їх продажу йде на допомогу нашим воїнам. Купити їх можна в магазинах мережі або замовити на сайті.

Також можна зробити донат прямо на касі в магазинах, а на память отримати колекцію стікерпаків. Можна також задонатити напряму, за вказаними реквізитами - https://www.atbmarket.com/powerofukraine