Баклажани майже задарма. У Дніпрі на "Озерці" впали ціни на огірки і помідори (фото)

У Дніпрі на Центральному ринку "Озерка", який відвідує чимало господинь для того, щоб придбати фрукти і овочі не лише для консервації, сьогодні 11 серпня, ціни порівняно з будніми днями трошки піднялись. Про це повідомляє кореспондент сайту Дніпровська порадниця.

 Наприклад, сьогодні помідори можна було купити від 15 до 60 гривень за кілограм. Помітно подешевшав солодкий перець "Білозерка". Його можна взяти від 15 до 20 гривень за кіло. Баклажани віддають від 8 до 18 гривень за кілограм. Морква дуже впала і ціні, за неї правлять від 10 гривень за кілограм. А ось огірки стартують від 20, тож тим господиням, які не встигли закрити огірки, продавці радять не втратити момент.

Якщо говорити про фрукти, то хочемо сказати, що на Озерці помітно подешевшала лохина. Якщо бувально кілька тижднів тому вона вартувала від 120-150 гривень, то зараз її можна взяти по 80 гривень за кілограм. І це чудова свіжа ягода, а не якийсь некондиційний непотріб. Дивно, що черги за лохиною по такій ціні на ринку немає. Нагадаємо, що лохина завжди була в ціні і коштувала дорого, а зараз навпаки малина коштує дорожче лохини - від 130 до 170 грн за кіло. І якщо чесно, то малини на ринку останніми роками набагато менше, ніж раніше.

Нагадаємо, раніше ми писали

В Україні різко впала ціна на малину: у чому річ