Березень 2024 року принесе зимові сюрпризи. Синоптик дав несподіваний прогноз

Зима йде на останній бій: березень здивує українців несподіваними сюрпризами. Перші дні березня в Україні обіцяють бути теплими та сонячними, наче справжня весна вже завітала. Проте, не поспішайте ховати зимові куртки, адже протягом місяця нас чекають цікаві й дещо несподівані погодні метаморфози. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

За прогнозом народного синоптика з Волині Володимира Деркача, березень розпочнеться з приємного тепла, без опадів.

За слловами синоптика, із середини першої декади температура повітря почне поволі підійматися, а наприкінці першої десятиденки очікується значне зростання. Буде досить тепло, навіть як для березня – справжнє весняне тепло.

Однак, не варто розслаблятися, адже зима не здається без бою. У другій декаді березня на нас очікує похолодання й опади.

А з початку третьої декади місяця можливий навіть мокрий сніг. Інколи температура повітря падатиме до мінуса. Це буде таке собі повернення зими, - зазначає Володимир Деркач.

Насамкінець березня трохи потеплішає, але справжнього весняного тепла ще не буде.

Отже, березень 2024 року готує для українців справжню погоду на емоційних гойдалках: від теплого весняного сонця до зимових морозів. Тож, не забудьте про парасольку та шарф, адже погода може змінюватися так само швидко, як і настрій у березні.

Пам'ятайте: прогноз погоди може змінюватися, тому стежте за оновленнями від синоптиків.

Нагадаємо, раніше ми писали

Лютий продовжує дивувати: у Дніпрі вже відцвіли кульбаби (фото)