Беру кефір та 1 яйце. Бабуся розповіла смачний рецепт пиріжків з картоплею за 15 хвилин

Дніпровська панорама публікувала так багато рецептів різних страв, але цей спосіб приготування пиріжків з картоплею вам дуже сподобається. Знадобиться стандартний набір продуктів, а пиріжки справді вас здивують. Приготуйте, вам і тим, хто їстиме їх, пиріжки дуже сподобаються, передає Дніпровська панорама.

Інгредієнти для тіста:

Кефір – 250 мл;
Сіль - 1 ч. л.;
Цукор – 1 ст. л.;
Яйце – 1 шт.;
Борошно – 400 г;
Рослинна олія – 30 мл;
Розпушувач – 1 ч. л.;
Інгредієнти для начинки:
Картопля відварена – 400 г;
Цибуля смажені – 1 шт.;
Сіль, перець – до смаку;
Кріп – 40 г.

Як приготувати пиріжки з картоплею

Змішуємо в мисці кефір, яйце, сіль та цукор. Всипаємо в суміш до кефіра борошно та розпушувач. Вимішуємо тісто та залишаємо відпочивати на 15 хвилин.

Зварену картоплю розминаємо до стану пюре, після чого додаємо до неї заздалегідь обсмажену цибулю з кропом, сіллю та чорним меленим перцем. Усі компоненти змішаємо до однорідності.


Тісто, що відпочило, ділимо на 14 частин і формуємо з них кульки. Розгортаємо кульки в товсті коржики, додаємо начинку і защипуємо краї тіста.
На розігріту сковороду з олією викладаємо пиріжки. Обсмажуємо пиріжки з кожного боку до золотистої скоринки.


Такі пиріжки готуються дуже швидко, тісто таке смачне виходить та еластичне, що його просто неможливо зіпсувати. 

Нагадаємо, раніше ми писали

Смачна літня страва: окрошка на кефірі з ковбасою