Безкоштовні вантажні перевезення в Дніпрі. Кому надається послуга

Для УБД та ВПО в Дніпрі надаються безкоштовні вантажні перевезення. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Департамент соціального захисту Дніпровської міської ради.

Департамент інформує про корисну громадську ініціативу!

Транспортна компанія “Грузар”, яка активно реалізовує різноманітні соціальні та гуманітарні ініціативи в Україні, разом з Міністерством Реінтеграції запустила проєкт, спрямований на допомогу постраждалим від російської агресії.  

У рамках проєкту учасники бойових дій та внутрішньо переміщені особи можуть безкоштовно скористатись послугою вантажного таксі й перевезти цінні речі, або переїхати в безпечне місце.

За словами ініціаторів, у 2024-25 роках планується допомогти близько 3 тис сімей. Допомогу отримають ті родини, які заповнять онлайн-анкету на сайті та нададуть підтвердження статусу ВПО або УБД.

Для оформлення заявки слід заповнити онлайн форму на сторінці компанії: https://gruzar.com.ua/social-programs/besplatnaya-perevozka

Зверніть увагу!  

У разі великої кількості заявок, компанія в першу чергу надаватиме допомогу найбільш нужденним сім’ям. Якщо вам потрібна консультація щодо заповнення анкети, або з приводу інших запитань, зверніться за номером підтримки: +380 93 990 18 91.

Нагадаємо, раніше ми писали

Виплати до Дня Незалежності: хто з пенсіонерів може отримати додаткові гроші